Torpedo's zomerkampen 2022

Deze zomer organiseert Torpedo opnieuw maar liefst 6 zomerkampen (op voorwaarde dat we minimum 25 deelnemers hebben). Onze ‘anciens’ weten uiteraard waar ze aan toe zijn, maar voor heel wat kinderen is het de eerste keer. Voor hen zetten we de veelgestelde vragen eventjes op een rijtje. 

Week 1

4 tem 8 juli

Week 2

11 tem 15 juli

Week 3

18 juli tem 22 juli

Week 4

25 juli tem 29 juli

Week 5

1 aug tem 5 aug

Week 6

8 aug tem 12 aug

Bovenstaand diagrammen tonen hoever we nog van het minimum aantal inschrijvingen verwijderd zijn en dus ook de kans dat het kamp al dan niet doorgaat.

Via onderstaand formulier kan je tot 15 juni Inschrijven voor weken 1, 2, 3 en 4.  Voor weken 5 en 6 is er nog tijd tot 15 juli.

Veelgestelde vragen

Wat houdt zo'n kamp in?

Tijdens de zomerkampen willen we zowel startertjes als meer doorwinterde voetballer(tje)s op een leuke en ontspannen manier te laten proeven van alle facetten van het voetbal zoals passing, techniek, afwerkvormen, coördinatie- en spelvormen.

De trainingen worden gegeven door Torpedo-trainers  en bevatten zoals altijd een hoog FUN-gehalte.

Voor welke leeftijden?

De kampen worden gegeven voor kinderen van 5 tem 15 jaar.

Waar gaan de kampen door?

Alle kampen vinden plaats  op campus Martinus aan de Generaal Lemanstraat.

Om hoe laat beginnen en eindigen de kampen? En wat is de dagindeling?

De deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 9u30. De voormiddagsessie vindt plaats van 10u tot 12u,  met voldoende pauzemomenten uiteraard.

Om 12u krijgen de kinderen een warme maaltijd. Na de maaltijd kunnen ze 'vrij' spelen tot 14u. Om 14u starten we met de namiddagsessie. Deze duurt tot 16u. We voorzien opvang tot 17u. 

Moet ik zelf een lunch voorzien?

Je lunch moet je niet meer zelf voorzien. Torpedo zorgt elke dag voor een lekkere maaltijd.  

Breng wel nog altijd je eigen drinkbus mee.

We zorgen uiteraard ook voor drank en voorverpakte versnaperingen.

Breng ik reservekledij mee?

Warm, nat, koud, droog. Een Belgische zomer kan alle kanten uit. Voorzie  dus inderdaad elke dag voldoende reservekledij.

Eén gouden tip voor de ouders (van de allerkleinsten). Label alles, want elk jaar blijven we achter met een berg 'gevonden voorwerpen'.

Is de kantine open?

De kantine is open om te lunchen.

 

Is de kantine open?

De kantine is open om te lunchen.

 

En wat met de augustus-trainingen?

De trainingen starten de eerste week van augustus. Wanneer je deelneemt aan een Torpedo-kamp hoef je die week uiteraard niet te trainen. Rust is immers ook belangrijk voor een sportman.

 Verwittig dan wel even tijdig je trainer.

Op welk rekeningnummer kan ik betalen

Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 met de vermelding van de naam van de deelnemer en de datum van het gekozen kamp. 

Gaan alle kampen sowieso door?

De kampen gaan door op voorwaarde dat we minimum 25 deelnemers hebben. 

Wat als ik een laag of hoog risicocontact hebt gehad

Wij doen er alles aan om onze spelers zo lang en zo veel mogelijk voetbalplezier te bezorgen. Daarom proberen we ook alle regels strikt op te volgen. Maar dit is een gedeelde verantwoordelijkheid. Heeft zoon of dochterlief een risicocontact gehad dan volgen we de regels van het CLB en de scholen. Mogen we, in het algemeen belang van onze kinderen, ook jullie vragen deze strikt op te volgen?

Ik ben ziek. Mag ik dan nog deelnemen?

Neen. Als je ziek bent, neem je rust en blijf je thuis. Dat is eigenlijk ook zo in niet corona tijd. Word je ziek tijdens het kamp dan volgen we de corona procedures.

Oh ja, de prijs?

De kostprijs is zoals altijd 125 euro voor de hele week en inschrijvingen per dag kan vanaf 3 dagen en dan is het 30 euro per dag.Wat 

Geen antwoord gevonden op jouw vraag?

Is er iets niet duidelijk? Of heb jij nog andere vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@torpedohasselt.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.