68240732 2324643124518920 4399292360857485312 o
 

Wat kunt u als Sponsor van FC TORPEDO Bereiken?

Naambekendheid verhogen

Uit een studie naar de effectiviteit van sponsering, weet men dat 1 op de 5 Vlamingen een link kunnen leggen tussen een sponsor en een voetbalclub.

Uw naam zal verbonden worden aan de club, en hoe meer belangstelling voor onze club, des te meer zal uw naam bekeken worden.

Jeugd en competitie

Dankzij u als sponsor kan FC TORPEDO een volledige structuur uitbouwen van de kleinste spelertjes tot de 1ste ploeg binnen het verworven PROVINCIAAL LABEL. Het Provinciale Label vraagt extra investeringen van de clubs op gebied van trainers (diploma’s), infrastructuur, garanties naar de jeugd en Jeugdcoördinatoren.

Op dit moment beschikken we over 28 ploegen dit is goed voor +- 400 aangesloten leden. (hierdoor behoren we tot de grootste clubs van Limburg)

25% van zijn werkingsmiddelen haalt de club uit sponsoring via naamvermelding op doeken of via Shirtsponsoring.

Op uw eigen website kunt u vermelden dat u sponsor bent van FC TORPEDO, en zo ziet men dat u meewerkt aan de ontwikkeling van sport in uw regio.

Op sportief vlak wenst FC TORPEDO zijn doelstellingen te houden door met de jeugd en 1ste ploeg te blijven meedraaien bij de top van onze Provincie.

Een platform creëren voor uw (toekomstige) klanten 

Door de aanwezigheid op lokaal niveau zal men aan u denken voor een volgende bestelling, uw naam zal herhaald worden, u zal op aandacht kunnen rekenen. In ons clublokaal zal uw logo permanent aanwezig zijn en u zal er zeker op aangesproken worden.

 

Wat geeft FC TORPEDO Hasselt aan zijn sponsors?

 

Kom alle thuiswedstrijden meemaken

Als sponsor van FC TORPEDO krijgt u 1 of 2 abonnementen voor één voetbalseizoen om alle thuiswedstrijden te volgen. Dit geldt zowel voor wedstrijden van de A-kern, B-kern als onze jeugdploegen.

Reclamespots en videoclips

In onze kantine hangt een 42” LCD-scherm duidelijk in het zicht van de kantinebezoekers.

Een presentatie met u logo’s (met begeleidende teksten) zal voor, na en gedurende de wedstrijden van zowel de jeugd als de 1ste ploeg aan het publiek getoond worden. Afgewisseld met foto’s en boodschappen van FC TORPEDO.

Email communicatie en briefwisseling

Minimum 2 maal per maand is er communicatie via mail naar de ouders van de kinderen (nieuwsbrief). Hierin worden reminders voor evenementen en belangrijk nieuws betreffende de club gestuurd. Onze kledingsponsors zullen hierin altijd vermeld worden met logo.

Ook willen we jullie sponsors de kans geven om aan ons te laten weten wanneer jullie eventueel een FC TORPEDO-actie willen opzetten. We kunnen dit altijd bij deze mailing even laten weten. (iedere kleding sponsors heeft het recht om 1 X per jaar een actie mee te sturen via deze mailing.

Facebook en Twitter

Vermits wij een club zijn die digitaal nogal wat evenementen en uitslagen communiceert zullen de kledingsponsors hier ook hun voordeel kunnen uithalen. We zijn nog volop aan het bekijken hoe we onze sponsors hier wat duidelijker in beeld kunnen krijgen. Onze TORPEDO HASSELT groep op Facebook telt op dit moment maar liefst 985 leden, waardoor we ook hier een zeer groot bereik hebben.

Website: www.torpedohasselt.be

Bezoek zeker onze website eens om te zien dat we beschikken over 1 van de meest innovatieve websites in het provinciaal voetbal. Hier zullen jullie ook duidelijk in beeld komen. We zorgen er ook voor dat onder de tab commercieel/onze sponsors. Jullie logo duidelijk in beeld is.

Hier geven we de sponsors ook de mogelijkheid om 2 X per jaar een specifieke FC TORPEDO-ACTIE op touw te zetten. Deze actie dienen jullie uiteraard zelf in elkaar te steken, wij zorgen enkel voor de communicatie hiervan op onze website.

Reclame op TORPEDO-DAY

Op het afsluitevent van het jaar (TORPEDO-DAY) bieden wij onze sponsors de mogelijkheid om gratis reclame te maken. Iedereen uiteraard op zijn manier (zie foto). Alles dient wel even op voorhand te worden aangevraagd, maar alles is mogelijk, uiteraard kunnen wij niet voorzien in de kosten die dit met zich mee zou kunnen brengen.

Dit jaar hadden we gedurende de ganse dag over de 750 bezoekers.

Voor concrete vragen kan u contract opnemen met een van onze bestuursleden