Torpedo's 
zomerkampen 
2021

Deze zomer organiseert Torpedo maar liefst 6 zomerkampen
(op voorwaarde dat we minimum 25 deelnemers hebben). 

week 1 : 05 tem 9 juli
week 2: 12 tem 16 juli
week 3: 19 juli tem 23 juli (kunstgras)
week 4: 26 tem 30 juli (kunstgras)
week 5: 02 tem 06 aug (kunstgras)
week 6: 09 tem 13 aug (kunstgras)

Om uit organisatorisch oogpunt al een beetje te kunnen inschatten hoeveel deelnemers we mogen verwachten, willen we je vragen je alvast zo snel mogelijk in te schrijven via de Torpedo webshop. 

Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 met de vermelding van het bestelnummer. Maar hiervoor hebben jullie nog even de tijd. Tot 1 juni voor de juli-kampen en tot 1 juli voor de augustus-kampen

Onze ‘anciens’ weten uiteraard waar ze aan toe zijn, maar voor heel wat kinderen is het de eerste keer. Hieronder vind je alvast enkele veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden op jouw vraag?  Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@torpedohasselt.be.

Veelgestelde vragen

Waar gaan de kampen door? En waar moet ik zijn?

De eerste 2 weken vinden plaats  op campus Martinus aan de Generaal Lemanstraat.
Vanaf de derde week is alles op het veld van de sportschool te doen.

Om hoe laat beginnen en eindigen de kampen?

De deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 9u00. De trainingen starten om 10u en eindigen om 16u. We voorzien opvang tot 17u. 

 

Moet ik zelf een lunch voorzien?

In principe moet je je lunch niet meer zelf voorzien en zorgt Torpedo voor de maaltijd. Voor de eerste staat dat 100% vast. Voor de kampen op de sportschool, zijn we nog even aan het bekijken, hoe we dit best kunnen organiseren. 

Breng wel nog altijd je eigen drinkbus mee.

We zorgen uiteraard voor drank en voor voorverpakte versnaperingen.

Breng ik reservekledij mee?

Warm, nat, koud, droog. Een Belgische zomer kan alle kanten uit. Voorzie  dus inderdaad elke dag voldoende reservekledij.

Eén gouden tip voor de ouders (van de allerkleinsten). Label alles, want elk jaar blijven we achter met een berg 'gevonden voorwerpen'.

Ik ben ziek. Mag ik dan nog mee doen?

Neen. Als je ziek bent, neem je rust en blijf je thuis. Dat is eigenlijk ook zo in niet corona tijd. Word je ziek tijdens het kamp dan volgen we de corona procedures.

Is de kantine open?

De kantine is open om te lunchen.

 

Wat als ik een laag of hoog risicocontact hebt gehad

  1. Wij doen er alles aan om onze spelers zo lang en zo veel mogelijk voetbalplezier te bezorgen. Daarom proberen we ook alle regels strikt op te volgen. Maar dit is een gedeelde verantwoordelijkheid. Heeft zoon of dochterlief een risicocontact gehad dan volgen we de regels van het CLB en de scholen. Mogen we, in het algemeen belang van onze kinderen, ook jullie vragen deze strikt op te volgen?

En wat met de augustus-trainingen?

De trainingen starten de eerste week van augustus. Wanneer je deelneemt aan een Torpedo-kamp hoef je die week uiteraard niet te trainen. Rust is immers ook belangrijk voor een sportman.

 Verwittig dan wel even tijdig je trainer.

Op welk rekeningnummer kan ik betalen

Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 met de vermelding van het Paaskamp 2021 - eerste of tweede week en naam + leeftijd. 

Gaan alle kampen sowieso door?

De kampen gaan door op voorwaarde dat we minimum 25 deelnemers hebben. 

Andere vragen​

Is er iets niet duidelijk? Of heb jij nog andere vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@torpedohasselt.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.