Torpedo’s kerstdriedaagses: Alleen nog plaatsen in de 2de week

Wil je nog graag inschrijven voor de Torpedo kerstdriedaagses? Dan is snel zijn de boodschap. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij in de 2de week. De eerste week is helemaal volzet.

Kerstdriedaagse?

Inderdaad, op algemeen verzoek organiseert Torpedo in de kerstvakantie 2 voetbaldriedaagses voor jongens en meisjes tem 12 jaar (u13).  

Wanneer

  • maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december (van 10u tot 16u)
  • maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december (van 10u tot 16u)

 

Waar

  • Het kunstgrasveld van de sportschool 

 

Prijs

  • 90 euro voor 1 kamp
  • 150 euro voor de 2

 

Praktisch

We werken met vaste groepen zodat we zoveel mogelijk in dezelfde bubbel blijven.  

Eten serveren mag helaas nog altijd niet.  Iedereen zal dus zelf zijn lunchpakket en drinkbus moeten meebrengen.  We zorgen uiteraard voor drank en voor individueel verpakte versnaperingen. We mogen gelukkig wel binnen eten.

Kleedkamergebruik is helaas ook nog verboden. We voorzien opvang vanaf 9u30, maar  vragen indien mogelijk toch om de kinderen gewoon net voor de aanvang van de trainingen te brengen en ook tijdig af te halen omdat de opvang ook buiten wordt voorzien.  

Gelieve ook even op voorhand door te geven als je gebruik wil maken van de opvang.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via een mailtje naar eric.decoutere@gmail.com. De overschrijving mag gebeuren op rekeningnummer BE 06 7430 3101 1722.

Het organiseren van een voetbalkamp in hartje winter wil uiteraard zeggen dat de weergoden moeten meezitten. In geval van echt slecht weer (sneeuw, harde regen, vriestemperaturen) kan het zijn dat we het kamp moeten annuleren. Uw inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.