Breaking! Torpedo start opnieuw in 4de provinciale!

Ja, je leest het goed. Torpedo start volgend seizoen opnieuw in 4de provinciale, met een 2de team. 

Onze Torpedo-familie is de laatste jaren enorm gegroeid. Zo hebben we volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk maar liefst 5 u15-ploegen!!! 

Keerpunt van de medaille is dat eens de opleiding is afgerond, de plaatsjes bij onze senioren (eerste ploeg en beloften) helaas beperkt zijn, waardoor steeds meer Torpedo’s op zoek moeten naar andere oorden als zij willen blijven voetballen.  

Daarom heeft Torpedo beslist een 2de ‘fanion’-team te starten met alleen maar spelers die een band hebben met Torpedo. Wij focussen ons hierbij uiteraard op jonge spelers. Maar omdat we hen niet zomaar voor de leeuwen willen werpen, zijn we ook nog op zoek naar een paar oudere spelers met een Torpedo-connectie, die hun carrière graag bij ons willen beëindigen en tegelijkertijd onze jonge jongens willen begeleiden met het opstarten van de hunne.

Iets voor jou? Neem dan snel contact op met onze TVJO Eric Decoutere of mail ons via info@torpedohasselt.be

PS Nog niet ‘fin de carrière’? Maar wel zin in een terugkeer naar Torpedo om je ervaring te delen en onze jongeren mee te begeleiden in 4de? Uiteraard kan je ook dan contact met ons opnemen.