Torpedo opent competitie met zege

De eerste wedstrijd van het seizoen het blijft iets speciaals. Ook zondag stonden de zenuwen strak gespannen op en naast het veld. Een zege op speeldag 1 was ons al enkele seizoenen na mekaar niet meer gelukt.
 
KFC Eksel, de kampioen uit tweede provinciale A kwam met een goed blok richting Hasselt en kwam zelfs op voorsprong toen kapitein Rutten na een hoekschop de 0-1 binnenduwde. Ondanks kansen voor Felten Vandecaetsbeek, Henrioulle en Weeghmans stond het aan de rust toch maar 1-1. Jochen Henrioulle had niet veel later dan het tegendoelpunt de bordjes alweer in evenwicht getrapt.
 
De thuisploeg ging op zoek naar de voorsprong maar op de tegenaanval bleek ook Eksel een gevaarlijke tegenstander te zijn. Doelman Cops was goed op zijn hoede. Trainer Hermans wisselde op het uur Lognard en Op de Locht voor Haesevoets en Theunis. De inbreng van deze twee frisse spelers deed de wedstrijd kantelen. Henrioulle met zijn tweede en derde van de middag zette Torpedo op weg naar een veilige 3-1 voorsprong. Een knappe hattrick voor onze aanwinst!
 
Invaller Haesevoets zette met een assist voor Felten Vandecaetsbeek en een doelpunt de kers op de taart! Een knappe 5-1 zege geeft onze jongens alvast vertrouwen voor de volgende wedstrijd. Die komt er volgende week zondag aan. Dan ontvangen we – opnieuw thuis – promovendus Herderen Millen om 15 uur!
 
Ook onze beloften (18 jaar gemiddeld!) wonnen hun eerste duel. Zij gingen zaterdag met 1-7 winnen in Eksel.