Torpedo neemt deel aan de Winterbreak belevingstocht van KRC Genk

Op woensdag 29 december 2021 organiseert KRC Genk in en rond de Cegeka Arena een verrassende belevingstocht ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal. 

Het parcours bedraagt zo’n 5 kilometer en wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol aangekleed. De laatste honderden meters gaan recht door het Genk stadion om vervolgens te finishen op een winterdorp. Het is met andere woorden dé ideale winterstopactiviteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, sympathisanten en bestuur. Bovendien zijn de inkomsten uit de ticketverkoop van onze deelnemers volledig voor Torpedo zelf.

Het inschrijvingsgeld voor deze unieke tocht bedraagt 

  • 5 euro voor -18 jaar
  • 10 euro vanaf 18 jaar

Torpedo nodigt spelers, ouders en sympathisanten dan ook uit om massaal deel te nemen aan deze tocht. Inschrijven kan tot 30 november 22u door onderstaand formuliertje in te vullen voor elke deelnemer en het verschuldigde bedrag over te schrijven op het Torpedo-rekeningnummer BE06 7430 3101 1722.

Nadat wij de deelnemerslijst hebben doorgegeven, ontvangt elke deelnemer een mail met een deelnameticket. Dit ticket wordt aan de start van de tocht gescand. Elke ingeschreven deelnemer die zijn ticket heeft laten scannen ontvangt vervolgens achteraf nog een tweede mail met een voucher voor een gratis thuiswedstrijd van KRC Genk.