Mosselfeesten 2022

Wanneer?

  • Vrijdag 4 november van 19u – enkel Goldformule en Torpedo Dance Classics
  • Zaterdag 5 november van 17u-20u
  • Zondag 6 november van 11u30-14u
  • Zondag 6 november van 17u-19u
 
Waar?
 
PXL Hasselt
 

Hoe bestellen?

 
Deze editie organiseren we de bestellingen via onze webshop. Doorklikken op onderstaande link en u kan aan de slag. Een woordje uitleg:

U selecteert de verschillende gerechten en hun aantal. Vervolgens kan u door naar afrekenen. We geven de voorkeur aan een betaling per overschrijving maar u kan indien gewenst ook ter plaatse op de mosselfeesten afrekenen. Gelieve gepast geld mee te nemen.

Torpedo Dance Classics!

Op vrijdag 4 november organiseren we ook onze befaamde Torpedo Dance Classics met live music van Funky D gevolgd door onze party DJ!

Ook de kaarten voor de Torpedo Dance Classics vindt u terug op de webshop. Mogen wij vragen hier steeds een aparte bestelling voor te maken en deze per overschrijving te betalen.

De kaarten kosten 10€ per stuk in voorverkoop en 20€ op de dag zelf. Bestel dus zeker op voorhand. Dit event is meestal ook uitverkocht waardoor er geen kaarten meer verkrijgbaar zijn op het event.

Torpedo Goldformule

Op vrijdag 4 november organiseert Businessclub Torpedo alweer de ondertussen legendarische Torpedo Dance Classics Night aan de vooravond van het culinaire weekend van voetbalclub Torpedo in PXL Hasselt. 

We starten reeds om 19 u met de Goldformule van de Mosseldagen waarbij u eerst zal vergast worden met een champagne Receptie met hapjes en wat live muziek van de stijlvolle zangeres Petia. Nadien schuiven we door naar de PXL Diner Lounge die opnieuw stijlvol wordt ingericht en waar u terecht kan voor de Goldmenu met een kreeftensoepje op voorhand en nadien een heerlijke portie Mosselen Gold of een varkenshaasje. Afsluiten doen we met koffie en een dame blanche als nagerecht en uiteraard een Limonecello digestiefje om zo iedereen direct in de mood te brengen voor het grote feest dat daarna nog zal volgen tot in de latere uurtjes. 

Hiervoor begeven we ons terug in de Party Arena van PXL waar onze huisband Funky D opnieuw van de partij is met een schitterende live set gevolgd door onze Top DJ met hier op het menu de grootste Dance Classics van vroeger en nu en dit vanaf 21u30.

Tafels kunnen gereserveerd worden per 6, 8 of 10 personen voor 75 Euro per persoon en dit geeft recht op een gereserveerde tafel met uw logo op de tafel en toegang tot de Dance Classics Party. Individuele inschrijvingen zijn ook mogelijk. Vanaf een tafel met 10 personen kan uw logo verschijnen op de ledwall indien u ons het logo voorziet voor 1 November. Indien gewenst ontvangt u een factuur van 750 Euro + Btw (of 450/600 + btw).

De inschrijvingen van de Goldformule verlopen via Jeroen Melotte > jeroen@melotteconsulting.com

Wij hopen er samen met u en uw vrienden opnieuw een topavond van te maken en ontvangen u graag op 4 November in PXL!