Mosselfeesten 2021

De inschrijvingen online zijn afgesloten. Neem contact op met de club.

 

Wanneer?

  • Vrijdag 5 november van 19u – enkel Goldformule en Torpedo Dance Classics
  • Zaterdag 6 november van 17u-20u
  • Zondag 7 november van 11u30-14u
  • Zondag 7 november van 17u-19u
 
Waar?
 
PXL Hasselt
 

Hoe bestellen?

 
Deze editie organiseren we de bestellingen via onze webshop. Doorklikken op onderstaande link en u kan aan de slag. Een woordje uitleg:

U selecteert de verschillende gerechten en hun aantal. Vervolgens kan u door naar afrekenen. We geven de voorkeur aan een betaling per overschrijving maar u kan indien gewenst ook ter plaatse op de mosselfeesten afrekenen. Gelieve gepast geld mee te nemen.

Torpedo Dance Classics!

Op vrijdag 5 november organiseren we ook onze befaamde Torpedo Dance Classics met live music van Funky D gevolgd door onze party DJ!

Ook de kaarten voor de Torpedo Dance Classics vindt u terug op de webshop. Mogen wij vragen hier steeds een aparte bestelling voor te maken en deze per overschrijving te betalen. Kaarten zijn ook verkrijgbaar op de club.

De kaarten kosten 10€ per stuk in voorverkoop.

Torpedo Goldformule

Ook onze Goldformule wordt terug georganiseerd als aftrap van ons culinaire weekend. Onze gasten worden eerst uitgenodigd voor een uitgebreide receptie met hapjes, oesters en champagne.

Nadien schuiven we door naar de Diner-Lounge die opnieuw schitterend wordt ingericht en gedecoreerd met indirect licht, gezellige en stijlvolle tafelinkleding en sfeervolle muziek tijdens het diner.

Om alles vlot te laten verlopen kiezen we dit jaar uit het menu ofwel voor mosselen ofwel varkenshaasje en dit wordt voorafgegaan door een heerlijk kreeftensoepje. Na de koffie en een digestiefje kan je met je gasten opnieuw verhuizen naar de receptie ruimte waar het feest zal beginnen vanaf 21u met de Torpedo Dance Classics Club Night met Live Music van FUNKY D en opnieuw een absolute Top DJ die de grootste Dance Classics van de jaren ’80 tot nu op het muzikaal menu zal zetten.

De tafels worden per 6 (minimum), 8 of 10 gereserveerd voor 60 Euro per persoon en dit geeft recht op een gereserveerde tafel tijdens het diner en tijdens het feest toegang tot de Gold Lounge.

U kan uw bedrijfslogo laten verschijnen op diverse schermen vanaf een tafel voor 10 personen en indien gewenst ontvangt u een factuur van 600 Euro + BTW hiervoor.

De inschrijvingen van de Goldformule verlopen apart via Jeroen Melotte – jeroen@melotteconsulting.com