Krokuskamp 2023

Tijdens de krokusvakantie organiseert FC Torpedo Hasselt opnieuw een voetbaltkamp, dit op onze site aan de Generaal Lemanstraat te Hasselt (Martinus) op ons nieuwe kunstgrasveld.  De grote voordelen zijn altijd training en nooit vuile kledij.

 

Het opzet van onze kampen is om jonge voetballertjes (zowel leden als niet-leden) op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met alle facetten van het voetbal: passing, techniek, afwerking, coördinatie… .

 

De deelnemers krijgen elke dag een warme maaltijd (met dessert), fruit en drank. Enkel je goed humeur meebrengen is dus de boodschap, onze jeugdtrainers zorgen voor de rest.  Gelieve wel telkens elke dag voor extra kledij te zorgen, zeker in geval van slecht weer.

 

Het kamp start op maandag 20 februari en eindigt op vrijdag 24 februari. De trainingen starten telkens om 10 uur en eindigen om 16 uur. Dagelijks wordt er een opvang voorzien vanaf 9u30 tot 17 uur.  

 

Vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar kan worden deelgenomen. Voetballertjes die niet aangesloten zijn bij een club, zijn uiteraard ook van harte welkom.  Inschrijven kan tot vrijdag 10 februari. De prijs voor het kamp bedraagt €125 voor deelname aan de volledige week. Inschrijven kan ook per dag aan €30/dag, maar enkel mits een minimum deelname van 3 dagen.

 

Inschrijven kan via mail ( eric.decoutere@gmail.com) en betaling via rekeningnummer BE 06 7430 3101 1722 met vermelding van naam speler, leeftijd en eventuele ploeg.

 

We kijken er naar uit jullie massaal te mogen verwelkomen op ons krokuskamp,