Krokuskamp 2022

De ene vakantie is nog maar net achter de rug of de volgende komt er al weer aan.  En dus ook het volgende voetbalkamp. Van maandag 28 februari tem vrijdag 04 maart organiseert Torpedo haar Krokuskamp op Martinus. De trainingen starten telkens om 10 uur en eindigen om 16 uur. Dagelijks wordt er een opvang voorzien van 9u30 tot 17 uur.  

We zullen tijdens het krokuskamp zoals altijd een warme maaltijd voorzien tijdens de middag en versnaperingen zoals fruit en koekjes.  

Gelieve elke dag extra kledij en douchegerief te voorzien bij slecht weer.

De kostprijs voor het kamp bedraagt 125 euro.  Indien je per dag wil inschrijven is het 30 euro per dag met een minimum van drie dagen.  Inschrijven kan tot woensdag 16 februari via de webshop. Overschrijven op het rekeningnummer BE64 7370 5225 4852.  

We doen ons uiterste best zodat de kinderen zich elke dag vermaken en een leuke tijd hebben.  Wij houden ons daarbij strikt aan de opgelegde Corona-maatregelen en vragen ook steeds goedkeuring aan de preventiedienst van de Stad Hasselt.

We hopen dat de weergoden ons meezitten, maar dat hebben we uiteraard niet zelf in de hand.


Meer info?

Graag nog wat extra info over deze trainingen? Of heb jij nog specifieke vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@torpedohasselt.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder