Update 13/01/21 krokuskamp 2021 = volzet

Update: alle plaatsjes voor het krokuskamp zijn helaas al weg. We bekijken momenteel de mogelijkheid om het kamp over 2 locaties te spreiden. Wij houden jullie op de hoogte. 

De ene vakantie is nog maar net achter de rug of de volgende komt er al weer aan.  En dus ook het volgende voetbalkamp. Van maandag 15 tem vrijdag 19 februari organiseert Torpedo haar Krokuskamp op het kunstgrasterrein (en eventueel ook de sporthal) van de sportschool in de Vilderstraat. 

Net zoals de vorige kampen in coronatijd werken we in vaste groepen werken om zoveel mogelijk in dezelfde bubbel te blijven. De deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 9u30. Het einde is voorzien om 16u. Omdat we geen opvangruimte hebben, is opvang is deze keer helaas niet mogelijk.

We vragen dat de kinderen worden afgezet aan de accommodatie. Ouders zijn nog altijd niet toegelaten. Ook afhalen gebeurt onder begeleiding net zoals tijdens de kampen in de kerstvakantie. Eten kan in de eetzaal van de sportschool. Iedereen zorgt ook weer zelf voor een eigen lunchpakket en drinkbus. Mogen we ook vragen dat iedereen extra sportschoenen meebrengt met een witte zool voor eventueel in de zaal.

De kostprijs voor het kamp bedraagt 125 euro. Indien je per dag wil inschrijven is het 30 euro per dag met een minimum van drie dagen. Inschrijven kan tot woensdag 3 februari. Opgelet we kunnen maximaal 50 inschrijvingen toelaten. Daarbij geven we voorrang aan diegene die voor een week inschrijven. Helaas hebben we het vorig kamp sommige jongens moeten weigeren omdat het kamp zijn maximum had bereikt, dus is tijdig inschrijven de boodschap. 

Inschrijven kan eenvoudig via de webshop. Overschrijven op het rekeningnummer BE64 7370 5225 4852. De inschrijving is pas definitief als je een antwoord krijgt op je inschrijving en de betaling in orde is.


We doen ons uiterste best zodat de kinderen zich elke dag vermaken en een leuke tijd hebben. Wij houden ons daarbij strikt aan de opgelegde Corona-maatregelen en vragen ook steeds goedkeuring aan de preventiedienst van de Stad Hasselt.

We hopen dat de weergoden ons meezitten, maar dat hebben we uiteraard niet zelf in de hand.

 

Graag wat meer info?

Graag nog wat extra info over deze trainingen? Of heb jij nog specifieke vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@torpedohasselt.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder