Herfstkamp 2021

Tijdens de herfstvakantie organiseert FC Torpedo Hasselt op onze site aan de Generaal Lemanstraat (Martinus) haar eerste voetbalkamp van het nog prille seizoen. 

Het opzet van deze kampen is om jonge voetballertjes van 5 tot en met 15 jaar (zowel leden als niet-leden) op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met alle facetten van het voetbal: passing, techniek, afwerking, coördinatie… .

De deelnemers krijgen elke dag een warme maaltijd (met dessert), fruit en drank. Enkel je goed humeur meebrengen is dus de boodschap, onze jeugdtrainers zorgen voor de rest.  Gelieve wel telkens voor een extra kleding-pakketje te zorgen, zeker in geval van slecht weer.

Het kamp start op maandag 1 november en eindigt op vrijdag 5 november.  De trainingen starten telkens om 10 uur en eindigen om 16 uur. Dagelijks wordt er een opvang voorzien vanaf 9u30 tot 17 uur.  

Inschrijven kan tot woensdag 27 oktober, via dit formulier. De prijs voor het kamp bedraagt €125 voor deelname aan de volledige week. Inschrijven kan ook per dag aan €30/dag, maar enkel mits een minimum deelname van 3 dagen.

We vragen de kost voor de deelname vooraf over te schrijven op rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 (BIC code = KREDBEBB). Gelieve naam en leeftijd te vermelden bij elke inschrijving (en voor-niet leden van de club ook een gsm-nr.). De inschrijving is pas definitief na deze betaling.

We kijken er naar uit jullie massaal te mogen verwelkomen op ons herfstkamp.

Graag wat meer info?

Graag nog wat extra info over deze trainingen? Of heb jij nog specifieke vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@torpedohasselt.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder