Beginscherm ProSoccerData

Eindevaluaties 20/21

Daar real life evaluaties er dit jaar om de bekende redenen niet inzat en we jullie een zoveelste online meeting wouden besparen, werden de eindevaluaties eerder deze week doorgestuurd via ProSoccerData.

De u12 en de u17 moeten wel nog even geduld oefenen.  Aan die evaluaties wordt momenteel de laatste hand gelegd. Spelertjes onder de u8 moeten hun mailbox nog niet checken. Zij ontvangen nog geen evaluatie.

Hoe kan je je evaluatie raadplegen?

In de eerste plaats kunnen de evaluaties alleen via de webversie van PSD geraadpleegd worden. Via de app is dit (nog) niet mogelijk.

Op het moment dat de evaluatie werd doorgestuurd, ontving je een notificatie op de e-mailadressen die aan ProSoccerData zijn gekoppeld. Wanneer je op de link klikt in de notificatie, kom je automatisch op de evaluatie terecht.

 

Heb je geen notificatie gezien?

Is die in je spam terechtgekomen en ondertussen al verwijderd? Geen probleem. Je vindt je evaluatie ook terug op volgende manier:

  • Open de webversie van ProSoccerData
  • Klik rechtsboven in je scherm op de naam/profielfoto van de speler
  • Klik vervolgens op ‘Mijn profiel’
  • Klik in de subnavigatie op evaluaties
  • En kies vervolgens de meest recente evaluatie
 
Ben je je logingegevens kwijt en kan je die niet meer resetten, klik dan op ‘contacteer de clubadministrator‘ of stuur een mailtje naar info@torpedohasselt.be. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.