Coronaregels wedstrijden en trainingen

Het bestuur van Torpedo vraagt met aandrang onderstaande regels te volgen tijdens de jeugdwedstrijden en -trainingen. Het clubbestuur is gemachtigd bij inbreuk u de toegang tot onze accommodatie te ontzeggen. Laten we er samen voor zorgen dat onze kinderen kunnen blijven voetballen.

 1. Er worden twee toeschouwers toegelaten per speler. Uitzondering zijn broers en of zusjes van de speler onder de 12 jaar.
 2. Registratie is verplicht. Gebruik bij voorkeur het online formulier.
 3. Op onze accommodatie is het dragen van een mondmasker verplicht vanaf een leeftijd van 12 jaar.      
 4. U mag het mondmasker enkel tijdelijk afnemen tijdens het consumeren van een drankje.
 5. Bij het betreden van onze accommodatie, onze kantine en bij een toiletbezoek bent u verplicht uw handen grondig te ontsmetten.
 6. In de kantine geldt er éénrichtingsverkeer. Volg de aanduidingen op de vloer.
 7. In de kantine gelden de ‘horeca’ regels: zoals afstandsregels van 1,5m, aantallen per tafel en ‘enkel’ bestellen en bestellingen af te halen aan de toog in de daarvoor aangeduide zones. Aan de toog worden geen consumpties genuttigd. Hou steeds 1,5 meter afstand van mekaar. ‘Koffietafel’ jeugdspelertjes kan, maar in de tent.
 8. Uw sociale bubbel mag maximum uit vijf personen bestaan buiten uw eigen gezin. Gezien wij als club hierop geen controle kunnen uitoefenen, rekenen we hier op ieders eigen verantwoordelijkheid.
 9. Gebruik van douches is voorlopig NIET toegestaan.
  Het gebruik van de kleedkamers moet tot een absoluut minimum beperkt worden. Enkel om zich om te kleden. Ploegbesprekingen moeten doorgaan op het veld.
 10. Iedere speler brengt zijn eigen gevulde drinkbus mee. Deze kan eventueel bijgevuld worden met drinkwater dat Hasselt beschikbaar wordt gesteld.
 11.  Na de wedstrijd vragen wij spelers en toeschouwers de accommodatie tijdig te verlaten om ruimte te maken voor de volgende wedstrijden. Wij zullen hiervoor communiceren met jullie trainer en afgevaardigde.