Competitiewedstrijden in ProSoccerData

Sinds begin deze week staan ook alle competitiewedstrijden in ProSoccerData. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje. Maar val niet van je stoel, want in sommige reeksen zijn de uitwedstrijden niet naast de deur. Zo spelen onze provinciale teams ondermeer tegen KVK Tienen, KVC Westerlo, KFC Dessel, KFC De Kempen Tielen-Lichtaart, KAC Betekom, KVV OG Vorselaar en KFC Nijlen.

Hoekanda???

Eerder dit jaar besliste Voetbal Vlaanderen dat gewestelijke en provinciale ook over de provinciegrenzen heen moeten kunnen voetballen.

“Dit was voorheen nog niet mogelijk. Dit zorgt ervoor dat spelers, ouders, trainers, scheidsrechters en supporters een stuk minder lang in de wagen zitten richting hun wedstrijden. Dit is vooral belangrijk voor de clubs die aan de grenzen van onze provincies liggen. Voor clubs in het centrum zal er in de praktijk weinig veranderen.” Zo lezen we op de site van Voetbal Vlaanderen.


Nog niet ingelogd op ProSoccerData? Vergeet dit dan zeker niet te doen. Want dit blijft ons voornaamste communicatiekanaal. Problemen met inloggen, check dan even deze pagina of stuur een mailtje naar info@torpedohasselt.be.

Tags:
,