Gunter

Gunter

Goed nieuws, de 5 zomerkampjes gaan allemaal door. De eerste 2 weken zijn zelfs al volzet. Voor de 3 andere kan je nog tot en met vrijdag 12 juni inschrijven via dit formulier.

Praktisch

  • De coronamaatregelen werden dan wel versoepeld. Er blijven toch nog altijd een aantal strikte regels van toepassing, zoals vaste bubbels, blijvende aandacht voor hygiëne en uiteraard ook voldoende ruimte. Om die reden vinden alle zomerkampen plaats op Martinus.
  • We starten telkens om 10u en eindigen om 16u. Opvang voorzien we vanaf 8u30 en tot 17u.
  • De spelers krijgen elke dag een maaltijd, fruit, versnaperingen en drank. Ze hoeven dus enkel hun goed humeur en voetbalkledij mee te brengen (voorzie bij regenweer of frisse zomerdagen zeker ook extra kledij).

Betaling
Betaling kan enkel via overschrijving op het rekeningnummer BE06 7430 3101 1722. Vergeet bij de betalingsmededeling zeker niet volgende gegevens te vermelden.

  • naam
  • periode
  • leeftijd

Eens we je betaling hebben ontvangen, is je inschrijving helemaal in orde. Prijs per week is €125

Wij kijken er naar uit jullie eindelijk terug te zien.
#wearetorpedo

Onder voorbehoud van de goedkeuring van de Nationale Veiligheidsraad van 3 juni, organiseert Torpedo deze zomer 5 zomerkampen  (op voorwaarde dat we minimum 25 deelnemers hebben). 

Om uit organisatorisch oogpunt al een beetje te kunnen inschatten hoeveel deelnemers we mogen verwachten, kunnen jullie zich al inschrijven via het formuliertje op https://forms.gle/ust7svdqV3sriuK46.

Uiteraard vragen we nog geen betaling, zolang we niet officieel weter dat de kampen kunnen doorgaan.

Fingers crossed!!!

 

 

 

 

 

woensdag, 27 mei 2020 19:51

Het is druk op Torpedo

Mede door de covid -19 toestand en de reeds eerdere contacten is er een samenwerking tot stand gekomen tussen PT Club Hasselt en FC Torpedo. Meer dan 750 sportievelingen strijken neer op de site van Martinus. Bezieler van PT-club Sofie Van Houtven vult zo de rangen aan van de trainers bij Torpedo. Deze oud-keepster van de Red Flames is gespecialiseerd in “non-contact“ en Parcour-trainingen. Van zodra de situatie iets of wat vlotter te managen is zullen we in samenspraak met Sofie een reeks trainingen opstarten op DUO-basis. Spelers van alle ploegen zullen dus samen met hun ouders uitgenodigd worden om enkele van voorgenoemde trainingen te komen volgen. Daarnaast stellen we ook alles in het werk om de wijkwerking van Martinus in het verhaal te betrekken, opdat ook omwonende sympathisanten deel kunnen nemen aan ons unieke concept. #wearetorpedo #hasselt #samentegencorona

vrijdag, 01 mei 2020 19:06

Zekerheid voor Torpedo

Na de onduidelijke communicatie van de voorbije dagen hebben het Hasseltse stadsbestuur en het bestuur van Torpedo Hasselt de koppen bij elkaar gestoken over de toekomst van de Hasseltse voetbalclub. “We willen de zonevreemdheid van de huidige site opheffen en samen werken we aan een toekomstvisie voor Torpedo Hasselt op het Hollands Veld”, aldus burgemeester Steven Vandeput (N-VA) en voorzitter van Torpedo Hasselt Tony Mertens.

zondag, 08 maart 2020 19:42

Einde seizoens trainingen 2020

De eerste editie van de Torpedo’s techniektrainingen was zonder meer een succes. Daarom hebben we beslist hier een vervolg aan te breien door ook nog een sessie einde seizoens trainingen te organiseren zoals degene waar we de de afgelopen jaren in grote getalen hebben deelgenomen in Hades.

Bedoeling is om de spelers in groepjes op leeftijd en niveau in te delen om zo tot het beste trainingsniveau te komen zodat elke speler de juiste prikkel krijgt en er toch ook voldoende fun aanwezig is.

We gaan voor 2 à 3 trainingen per week. Leeftijden vanaf u6 ( 2014) tot en met u15 (2005). Uiteraard zijn ook spelers van andere clubs welkom.

 

Schrijf je nu in

vrijdag, 28 februari 2020 08:26

Paaskamp 2020

13 -17 april 2020 (10u tem 16u)

Paaskamp

voor spelers van 2015 tem 2005

Schrijf je hier in

(opgelet nieuw rekeningnummer!!!)

zondag, 26 januari 2020 07:52

Valentines Party 2020

Hou jij van een fijn feestje? Op 14 februari bouwen we onze kantine alweer om tot een gezellige ruimte waarin je je beste danspassen kan boven halen.

We reiken ook onze Gouden Schoen uit tijdens deze fijne avond!

Tot dan!

ttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png"); background-repeat: no-repeat no-repeat;">❤️http/static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/1f499.png"); background-repeat: no-repeat no-repeat;">?

 

 

donderdag, 16 januari 2020 08:44

Krokuskamp 2020

Tijdens de krokusvakantie organiseert FC Torpedo Hasselt ook weer een voetbaltkamp, op onze site aan de Generaal Lemanstraat te Hasselt (Martinus). Het opzet van onze kampen is om jonge voetballertjes (zowel leden als niet-leden) op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met alle facetten van het voetbal: passing, techniek, afwerking, coördinatie… 

Inschrijven

 

maandag, 30 december 2019 20:53

Fijne Feesten!

2019 loopt ten einde, er staat alweer een nieuw jaar voor de deur. We wensen al onze leden, supporters en sympathisanten en een fantastisch 2020 toe. Dat al jullie dromen mogen uitkomen!

Voor ons was 2019 een prachtig jaar. Onze A-kern kan bevestigen in de hoogste provinciale reeks.

Onze jeugdspelers die naar de beloften werden doorgeschoven doen het prima. En onze jeugdspelers maken week na week progressie. We hopen het in 2020 minstens even goed te mogen doen!

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/1f499.png");">?https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png");">❤️

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Op vraag van velen organiseren we dit seizoen exclusief voor de spelertjes (u8 tem u13) van Torpedo Hasselt extra techniektrainingenIn totaal gaat het over 20 sessies die we verdelen in 2 reeksen van 10. De eerste reeks start in september, de tweede na nieuwjaar.

 

Pagina 1 van 2