zondag, 23 oktober 2016 21:58

Mosselfeest: allen op post!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste Torpedo-sympathisanten, beste allemaal,

Zoals eerder aangekondigd, organiseren we op zaterdag 5 November en zondag 6 November onze Mosseldagen. Locatie: Hogeschool PXL Hasselt, Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt. Voor de praktische details verwijzen we naar eerdere communicaties via onze website – persoonlijke uitnodigingen via de spelers zelf.

Ingevulde inschrijvingskaarten kan u nog steeds u deponeren in onze “Mosselbox” te Martinus. Inschrijven kan ook via een eenvoudig mailtje aan Lizy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0486/16.78.93 – enkel voor de formule Klassiek) of aan Jeroen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0471/482 948 – enkel voor de Gold formule).

We rekenen op jullie massale aanwezigheid. Voor ons als Club maakt dit echt wel een verschil. Getuige hiervan de professionele verlichting op het B-veld die vanaf dit weekend volledig operationeel zal zijn. Wij zijn hier terecht fier op! Dergelijke realisaties zijn enkel mogelijk met de steun van eenieder.

We maken alvast een afspraak tijdens het eerste weekend van November, we zullen jullie niet teleur stellen.

Namens het Bestuur FC Torpedo Hasselt.

Gelezen: 4315 keer