zondag, 25 november 2018 21:15

Hij komt, hij komt ...

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Eindelijk is het zo ver: de Sint is opnieuw in het land! En weet je wat? Hij heeft ons verteld dat hij ook dit jaar weer met plezier wat tijd vrijmaakt om de jongste spelers van zijn favoriete team te ontmoeten in de gezellige kantine van Martinus.

 

Graag spreekt hij met jullie af op woensdag 28 november, zodat hij en zijn Pieten daarna nog net tijd genoeg hebben om de gevraagde cadeautjes in te pakken. Uiteraard zijn ook de broertjes en zusjes van harte welkom!

 

Gezien de grote groei van onze club bij de allerkleinsten, heeft de Sint wel gevraagd om jullie in 3 shiften te kunnen ontmoeten, om zo voldoende tijd aan iedereen te kunnen besteden. Zo verwacht hij de jongens en meisjes van

- u5 en u6 om 18u 

- u7 en u8 om 18u45

- u9 om 19u30

In voorbereiding van het grote feest, vinden jullie bijgevoegd alvast een mooie tekening om in te kleuren voor de Sint. Vergeet ze zeker niet mee te brengen!

 

Namens de Sint en zijn voetbal Pieten

 

PS: om praktische redenen vragen we om vooraf jullie aanwezigheid te bevestigen (ook voor broertjes en zusjes) door dit formuliertje in te vullen en terug te sturen voor 26 november.

 

 

 

Gelezen: 2086 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 januari 2019 20:04