zondag, 30 september 2018 08:26

11 op 15 NA FANTASTISCHE START

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Na toch een eerder matige voorbereiding zijn we als club erg fier op de competitie-start van onze A-kern. Onze jongens trokken met 8 op 12 op zak gisterenavond richting de buren uit FC Alken. De Alkenaren werden vorig seizoen terecht kampioen in 2e, dezelfde reeks als Torpedo.
De eerste helft werd volledig gedomineerd door de bezoekers. In minuut 25 werd de dominantie omgezet in een voorsprong. Ben Vos leverde een prima voorzet af die in de tweede zone knap werd afgewerkt door El Barham. De logische 0-1 stond op het bord. Net voor rust werd die voorsprong verdubbeld. El Barham - met z'n derde assist van het seizoen - stuurde Willems in het straatje. Hij lobde de bal enig mooi over Spobeck in doel: 0-2 aan de rust.
 
De thuisploeg kwam in de gekende 3-5-2 formatie uit de kleedkamer en greep Torpedo meteen bij de keel. Aanvaller Maes scoorde al erg snel na rust de aansluitingstreffer. In het eerste kwartier na rust stond FC Torpedo onder druk maar dat leverde niet meteen extra doelkansen op voor de thuisploeg. Op het uur kwamen de bezoekers opnieuw beter in de wedstrijd en dat leverde enkele grote kansen op. Na een handsbal in de zestien kreeg Niels Willems de ideale gelegenheid om via strafschop de wedstrijd helemaal te beslissen maar zijn poging ging naast. Torpedo kreeg nog mogelijkheden op de tegenaanval maar gescoord werd er niet meer.
 
Met een knappe 11 op 15 zijn we terecht fier op onze start. Met de komst van titelkandidaat Melo Zonhoven volgende week zondag staat er zowaar een echte topper op het programma. We rekenen dan ook alweer op jullie massale steun, supporters!
 
We are Torpedo!  
Gelezen: 2149 keer Laatst aangepast op donderdag, 18 oktober 2018 21:09