donderdag, 18 mei 2017 20:59

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

Op 27 mei aanstaande organiseert de Club haar eerste einde seizoens-BBQ op de site te Martinus, dit als alternatief van de talrijke initiatieven die vroeger, naar aanleiding van het afsluiten van het seizoen, werden genomen. We hopen hiervoor op  jullie talrijke aanwezigheid te kunnen rekenen. Wij als club zouden het in elk geval heel leuk vinden mochten alle ploegjes deelnemen.

 

Eerstdaags zullen jullie hiervoor via Socceronline een uitnodiging (met inschrijvingsformulier) ontvangen. Aan de ploegjes die wensen deel te nemen, vragen we de inschrijvingen te centraliseren via de trainer. De trainers werden hierover geïnformeerd. Wij van onze kant zullen dan zorgen voor gereserveerde plaatsen zodat iedereen in ploegverband nog eens lekker kan genieten alvorens aan een welverdiende vakantie te beginnen.

 

We starten om 17u met de leeftijdscategorieën U5 tem. U12, om 19u gaan we verder U13 tem. U21.

 

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen, het zou ons in elk geval veel plezier doen. Wij kijken er alvast naar uit!

Namens FC Torpedo Hasselt

dinsdag, 02 mei 2017 20:52

Als sportieve afsluiter van alweer een schitterend seizoen organiseren we op 13 mei aanstaande opnieuw onze “CLASH”. Vorig jaar werd dit evenement om praktische redenen niet georganiseerd: rekening houdend met de toen erbarmelijke staat van de terreinen werd beslist na het reguliere seizoen onmiddellijk met het her-inzaaien te starten. Maar dit jaar vliegen we er opnieuw. Voor diegenen die vroeger al hebben deelgenomen: zij weten welke mooie dag hen te wachten staat! Voor wie dit een 1e keer is: het zal jullie nog lang heugen!

Let wel: iedereen dient hiervoor vooraf in te schrijven via zijn/haar trainer en dit uiterlijk op maandag 8 mei aanstaande. Wie niet of te laat is ingeschreven, zal NIET kunnen deelnemen (daar er vooraf gelegenheidsploegjes met een mix van jong en oud zullen worden gevormd). Iedereen zal hiervoor via Socceronline een brief ontvangen. Gelieve het antwoordformuliertje asap aan jullie trainer te bezorgen. We verwachten jullie dus allemaal op zaterdag 13 mei aanstaande om 11u30 op Martinus.

Onze hamburgertent zal open zijn die dag zodat – al dan niet kleine – honger-tjes kunnen worden gestild.

Wij – samen met de trainers - kijken er in elk geval heel hard naar uit en rekenen op jullie massale aanwezigheid om het sportief gedeelte van het seizoen 2016-17 op een ludieke manier af te sluiten. Laat dit een feest worden van samenhorigheid en sportiviteit. T

orpedo wil absoluut de leukste en gezelligste club van de stad Hasselt zijn!

Namens het bestuur FC Torpedo Hasselt. 

woensdag, 26 april 2017 17:44

Heenwedstrijd op zondag 30 April 2017 om 15:00u

wedstrijd 1: Eendracht MM - Flandria Paal 4-0
wedstrijd 2: Torpedo Hasselt - GS Beek 1-1
wedstrijd 3: Thor Hasselt - FC Koersel 1-6
wedstrijd 4: FC Halen - WS Schoonbeek-Beverst 0-2

terugwedstrijd op woensdag 3 Mei 2017 om 20:00u
wedstrijd 1: Flandria Paal - Eendracht MM
wedstrijd 2: GS Beek - Torpedo Hasselt
wedstrijd 3: Koersel FC - Thor Hasselt
wedstrijd 4: WS Schoonbeek-Beverst - FC Halen

Zondag 7 mei 2017 om 15:00u
wedstrijd 5: Winnaar 1 - Winnaar 2
wedstrijd 6: Winnaar 3 - Winnaar 4

donderdag, 13 april 2017 22:11

FC Torpedo Hasselt doet voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen een geste aan haar trouwe supporters. We beleefden tot nu toe een fantastisch seizoen met veel mooie momenten. Zowel in thuis als uitwedstrijden hadden wij een hondstrouwe aanhang.

Om deze aanhang te belonen voor haar trouwe opkomst, legt FC Torpedo een gratis bus in voor de verplaatsing naar Schoonbeek-Beverst.
Samenkomst zondag 23 april om 13h15 aan de parking op Martinus (grote parking aan de scoutslokalen).

Het enige wat je moet doen is inschrijven via deze link!

donderdag, 06 april 2017 20:33

Beste spelers, ouders en sympathisanten,

Na afsluiting van ons Paaskamp organiseert de Jeugdwerking van FC Torpedo Hasselt op vrijdag 14 april haar jaarlijkse Spaghetti avond in de kantine van Martinus, aanvang 18 uur.

Graag nodigen we alle sympathisanten hiervoor uit. Maak er een gezellig samenzijn van en aarzel niet vrienden, familieleden en kennissen warm te maken voor een heerlijk bord spaghetti. Iedereen is van harte welkom.

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen.

Inschrijven? http://www.torpedohasselt.be/index.php/evenementen/spaghetti

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt

 

vrijdag, 31 maart 2017 17:38

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

Na afsluiting van ons Paaskamp organiseert de Jeugdwerking van FC Torpedo Hasselt op vrijdag 14 april haar jaarlijkse spaghetti-avond in de kantine van Martinus, aanvang 18 uur. Graag nodigen we jullie hiervoor uit. Maak er opnieuw een gezellig samenzijn van en aarzel niet vrienden, familieleden en kennissen warm te maken voor een heerlijk bord spaghetti. Iedereen is van harte welkom!

De opening van de inschrijvingen zal eerstdaags worden aangekondigd via onze site, waar u tevens de link zal vinden om elektronisch in te schrijven (inschrijven kan enkel via deze weg). Verder zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat ook dit jaar ons Paaskamp een groot succes is. Graag willen wel vragen aan diegenen die nog niet zouden hebben betaald, dit zo snel als mogelijk te doen (via rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 met de vermelding van naam en leeftijdscategorie).

Uiterste betaaldatum is woensdag 5 april, waarna de inschrijvingen definitief worden afgesloten (teneinde ons de tijd te geven ook de nodige bestellingen te plaatsen bij onze leveranciers).

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen.

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt