donderdag, 18 mei 2017 20:59

BBQ FC Torpedo

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

Op 27 mei aanstaande organiseert de Club haar eerste einde seizoens-BBQ op de site te Martinus, dit als alternatief van de talrijke initiatieven die vroeger, naar aanleiding van het afsluiten van het seizoen, werden genomen. We hopen hiervoor op  jullie talrijke aanwezigheid te kunnen rekenen. Wij als club zouden het in elk geval heel leuk vinden mochten alle ploegjes deelnemen.

 

Eerstdaags zullen jullie hiervoor via Socceronline een uitnodiging (met inschrijvingsformulier) ontvangen. Aan de ploegjes die wensen deel te nemen, vragen we de inschrijvingen te centraliseren via de trainer. De trainers werden hierover geïnformeerd. Wij van onze kant zullen dan zorgen voor gereserveerde plaatsen zodat iedereen in ploegverband nog eens lekker kan genieten alvorens aan een welverdiende vakantie te beginnen.

 

We starten om 17u met de leeftijdscategorieën U5 tem. U12, om 19u gaan we verder U13 tem. U21.

 

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen, het zou ons in elk geval veel plezier doen. Wij kijken er alvast naar uit!

Namens FC Torpedo Hasselt

Beste ouders, Beste sportievelingen,

Na het grote succes van ons Paaskamp, geven we jullie graag wat meer informatie mee over onze zomerkampen die we vanuit de club elk jaar opnieuw organiseren. Het is onze ambitie om alle deelnemers – zowel startende als doorwinterde voetballer(tje)s - op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met alle facetten van het voetbal zoals passing, techniek, afwerkvormen, coördinatie- en spelvormen.

Alle kids vanaf 5 jaar tem. 15 jaar zijn van harte welkom, ook zij die zijn aangesloten bij andere clubs of voor wie het de eerste stappen zijn! Praktisch? De kampen vinden telkens plaats op onze site te Rapertingen, de Pietelbeekstraat; De spelers krijgen elke dag een warme maaltijd, fruit, versnapering en drinken. Ze hoeven dus enkel hun goed humeur en hun voetbalkledij mee te brengen (gelieve ook altijd douchegerief - en bij regenweer extra kledij - te voorzien); De trainingen zullen worden gegeven door de trainers van FC Torpedo Hasselt en zullen - als steeds - een hoog FUN-gehalte bevatten.

De kampen starten telkens om 10u en eindigen om 16u. Elke dag is er vooraf opvang voorzien vanaf 8u30, na de trainingen is er opvang tot 17u.

Men kan opteren voor volgende periodes:

-Maandag 3 juli tem. vrijdag 7 juli;

-Maandag 10 juli tem. vrijdag 14 juli;

-Maandag 7 augustus tem. vrijdag 11 augustus.

Je kan inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de periode, je naam en je leeftijd of de ploeg waarin je speelt (voor deelnemers die niet bij onze club zijn ingeschreven, gelieve eveneens een GSM-nummer te vermelden). Inschrijven kan tot woensdag 21 juni. De prijs voor het kamp bedraagt €125 voor de volledige week. Inschrijven op dag-basis kan eveneens tegen €30 per dag.

Betaling kan enkel en alleen via overschrijving op volgend rekeningnummer: BE06 7430 3101 1722. Gelieve ook hier de gewenste gegevens te vermelden (naam, periode, leeftijd of ploeg) .

Opgelet: men is pas definitief ingeschreven als de betaling in orde is en het mailtje aan Eric werd bezorgd.

We zullen alles in het werk stellen om de deelnemers opnieuw een spetterende week te bezorgen,

Met sportieve groeten,

Namens FC Torpedo Hasselt 

maandag, 15 mei 2017 19:14

Aanwinsten 2017-2018

FC Torpedo Hasselt heeft zich voor volgend seizoen versterkt met volgende spelers: Ashot Sarkisjan (Nieuwerkerken VV), Benneth Vaelen (Grimbie 69), Daan Vandebosch (KVK Wellen), Michiel Pauwels (Sp. Hasselt), Jan Keijers (STVV) en Daan Neven (RC Hades).

Wij wensen deze spelers veel succes bij onze club!

maandag, 15 mei 2017 20:10

U17 provinciaal kampioen

Wat een fantastisch seizoen voor onze U17.

Onze gewestelijke U17 werden kampioen nadat ze al hun wedstrijden van dit seizoen gewonnen hebben. Vorige week wonnen de provinciale U17 de beker van de stad Hasselt.

Zaterdag werden de U17A provinciaal kampioen door in de finale Zepperen-Brustem te verslaan met 1-5!

Proficiat mannen wij zijn als club zeer trots op jullie allen!

dinsdag, 02 mei 2017 20:52

Afsluitende happening: the clash!

Als sportieve afsluiter van alweer een schitterend seizoen organiseren we op 13 mei aanstaande opnieuw onze “CLASH”. Vorig jaar werd dit evenement om praktische redenen niet georganiseerd: rekening houdend met de toen erbarmelijke staat van de terreinen werd beslist na het reguliere seizoen onmiddellijk met het her-inzaaien te starten. Maar dit jaar vliegen we er opnieuw. Voor diegenen die vroeger al hebben deelgenomen: zij weten welke mooie dag hen te wachten staat! Voor wie dit een 1e keer is: het zal jullie nog lang heugen!

Let wel: iedereen dient hiervoor vooraf in te schrijven via zijn/haar trainer en dit uiterlijk op maandag 8 mei aanstaande. Wie niet of te laat is ingeschreven, zal NIET kunnen deelnemen (daar er vooraf gelegenheidsploegjes met een mix van jong en oud zullen worden gevormd). Iedereen zal hiervoor via Socceronline een brief ontvangen. Gelieve het antwoordformuliertje asap aan jullie trainer te bezorgen. We verwachten jullie dus allemaal op zaterdag 13 mei aanstaande om 11u30 op Martinus.

Onze hamburgertent zal open zijn die dag zodat – al dan niet kleine – honger-tjes kunnen worden gestild.

Wij – samen met de trainers - kijken er in elk geval heel hard naar uit en rekenen op jullie massale aanwezigheid om het sportief gedeelte van het seizoen 2016-17 op een ludieke manier af te sluiten. Laat dit een feest worden van samenhorigheid en sportiviteit. T

orpedo wil absoluut de leukste en gezelligste club van de stad Hasselt zijn!

Namens het bestuur FC Torpedo Hasselt. 

woensdag, 26 april 2017 17:44

Loting eindronde

Heenwedstrijd op zondag 30 April 2017 om 15:00u

wedstrijd 1: Eendracht MM - Flandria Paal 4-0
wedstrijd 2: Torpedo Hasselt - GS Beek 1-1
wedstrijd 3: Thor Hasselt - FC Koersel 1-6
wedstrijd 4: FC Halen - WS Schoonbeek-Beverst 0-2

terugwedstrijd op woensdag 3 Mei 2017 om 20:00u
wedstrijd 1: Flandria Paal - Eendracht MM
wedstrijd 2: GS Beek - Torpedo Hasselt
wedstrijd 3: Koersel FC - Thor Hasselt
wedstrijd 4: WS Schoonbeek-Beverst - FC Halen

Zondag 7 mei 2017 om 15:00u
wedstrijd 5: Winnaar 1 - Winnaar 2
wedstrijd 6: Winnaar 3 - Winnaar 4

FC Torpedo Hasselt doet voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen een geste aan haar trouwe supporters. We beleefden tot nu toe een fantastisch seizoen met veel mooie momenten. Zowel in thuis als uitwedstrijden hadden wij een hondstrouwe aanhang.

Om deze aanhang te belonen voor haar trouwe opkomst, legt FC Torpedo een gratis bus in voor de verplaatsing naar Schoonbeek-Beverst.
Samenkomst zondag 23 april om 13h15 aan de parking op Martinus (grote parking aan de scoutslokalen).

Het enige wat je moet doen is inschrijven via deze link!

donderdag, 06 april 2017 20:33

Schrijf nu in voor onze spaghetti-avond

Beste spelers, ouders en sympathisanten,

Na afsluiting van ons Paaskamp organiseert de Jeugdwerking van FC Torpedo Hasselt op vrijdag 14 april haar jaarlijkse Spaghetti avond in de kantine van Martinus, aanvang 18 uur.

Graag nodigen we alle sympathisanten hiervoor uit. Maak er een gezellig samenzijn van en aarzel niet vrienden, familieleden en kennissen warm te maken voor een heerlijk bord spaghetti. Iedereen is van harte welkom.

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen.

Inschrijven? http://www.torpedohasselt.be/index.php/evenementen/spaghetti

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt

 

Best Torpedo-sympathisanten,

 

Met fierheid kunnen we bevestigen dat onze club haar provinciale audit Double Pass mbt. onze jeugdwerking, andermaal met succes heeft afgerond. Gisteren hebben we immers van Voetbal Vlaanderen de bevestiging gekregen dat we opnieuw de begeerde 2 sterren hebben behaald, waardoor provinciaal jeugdvoetbal ook de komende 3 seizoen binnen onze club kan worden gegarandeerd. Dit alles is het succes van de vele en intense inzet van al onze medewerkers – niet alleen de trainers maar ook de talrijke vrijwilligers verbonden aan onze club – en het vertrouwen in onze club van spelers en ouders. We willen dan ook iedereen van harte bedanken voor hun bijdrage.

 

We hebben dan ook het volste vertrouwen in ons jeugdproject,

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt.

vrijdag, 31 maart 2017 17:38

Spaghetti na Paaskamp

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

Na afsluiting van ons Paaskamp organiseert de Jeugdwerking van FC Torpedo Hasselt op vrijdag 14 april haar jaarlijkse spaghetti-avond in de kantine van Martinus, aanvang 18 uur. Graag nodigen we jullie hiervoor uit. Maak er opnieuw een gezellig samenzijn van en aarzel niet vrienden, familieleden en kennissen warm te maken voor een heerlijk bord spaghetti. Iedereen is van harte welkom!

De opening van de inschrijvingen zal eerstdaags worden aangekondigd via onze site, waar u tevens de link zal vinden om elektronisch in te schrijven (inschrijven kan enkel via deze weg). Verder zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat ook dit jaar ons Paaskamp een groot succes is. Graag willen wel vragen aan diegenen die nog niet zouden hebben betaald, dit zo snel als mogelijk te doen (via rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 met de vermelding van naam en leeftijdscategorie).

Uiterste betaaldatum is woensdag 5 april, waarna de inschrijvingen definitief worden afgesloten (teneinde ons de tijd te geven ook de nodige bestellingen te plaatsen bij onze leveranciers).

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen.

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt  

Pagina 1 van 5