dinsdag, 08 augustus 2017 19:43

Jeugdtornooi FC Torpedo Hasselt

Het laatste weekend van augustus – 1 week voor aanvang van de eigenlijke competitie – vindt naar jaarlijkse traditie opnieuw ons eigen jeugdtornooi plaats, dit op de site te Martinus.

Niet minder dan 75 ploegen hebben zich hiervoor ingeschreven, FC Torpedo leeft! We beginnen op vrijdagavond 25 augustus met de leeftijdscategorie U15. Zaterdag volgen dan de U10, U11, U12 en U13, om zondag af te sluiten met de U6, U7, U8 en U9. Meer details inzake aanvangsuur van de verschillende wedstrijden zal u ontvangen via de verschillende trainers.

Het hoeft geen betoog dat hierbij opnieuw heel wat extra werk komt bij te kijken, helpende handen zijn dus steeds welkom. Indien interesse om ff bij te springen kan u steeds een berichtje laten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen,

Namens het bestuur FC Torpedo Hasselt.

woensdag, 02 augustus 2017 17:18

Abonnementen 2017-2018

Ook voor het komende seizoen 2017-2018 zullen wij abonnementen verkopen. Dit abonnement geeft je toegang voor alle wedstrijden van onze A-kern en beloften. 

De kostprijs is 90 euro. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en wij bezorgen je alle informatie!

We are Torpedo!

donderdag, 13 juli 2017 18:36

Torpedo goes Pukkelpop!

Beste Torpedo-sympathisanten,
Beste Pukkelpop-fans,
Net als de 2 voorgaande jaren hebben we opnieuw de toelating van de stad Hasselt gekregen om een drank- en eet-stand uit te baten tijdens het Pukkelpopfestival, dit op dezelfde locatie als voorheen (langsheen de Kempische Steenweg, tussen de Phillips-brug en ingang festivalweide).

Na de zeer geslaagde edities van 2015 & 2016 (met heel veel fun en plezier!!!), willen we er ook dit jaar opnieuw een onvergetelijk event van maken waarover nog lang wordt nagekaart. Maar dit kan niet zonder jullie hulp! Bij deze nodigen we iedereen die ook maar enige sympathie heeft voor onze club van harte uit om opnieuw een handje toe te steken. Indien interesse, vragen we jullie om praktische redenen een mailtje te sturen op één van volgende adressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Nadien zullen we dan met jullie contact nemen voor de praktische invulling.

Graag dus enige indicatie inzake beschikbaarheid. Noteer alvast dat wij tijdens het festival operationeel zijn van woensdag 16 augustus tem. zaterdag 19 augustus (4 dagen dus), met 3 shifts per dag. Dus als jullie in die periode ergens een gaatje voor ons kunne vinden, horen we het graag. Alles is voor handen om er ook dit jaar opnieuw een geslaagde editie van de maken.

Namens het Pukkelpop team FC Torpedo Hasselt (nu nog fris en monter, maar de ervaring leert ons dat dit verkeert na een weekje Pukkelpoppen J).  

dinsdag, 11 juli 2017 19:47

Start trainingen U5 en U6

De eerste training voor de u5 zal plaatsvinden op woensdag 30 augustus van 16 tot 17u op Martinus.

De U6 starten woensdag 9 augustus van 17 tot 18u en dit tevens op onze velden te Martinus!  

donderdag, 18 mei 2017 20:59

BBQ FC Torpedo

Beste spelers, ouders, sympathisanten,

Op 27 mei aanstaande organiseert de Club haar eerste einde seizoens-BBQ op de site te Martinus, dit als alternatief van de talrijke initiatieven die vroeger, naar aanleiding van het afsluiten van het seizoen, werden genomen. We hopen hiervoor op  jullie talrijke aanwezigheid te kunnen rekenen. Wij als club zouden het in elk geval heel leuk vinden mochten alle ploegjes deelnemen.

 

Eerstdaags zullen jullie hiervoor via Socceronline een uitnodiging (met inschrijvingsformulier) ontvangen. Aan de ploegjes die wensen deel te nemen, vragen we de inschrijvingen te centraliseren via de trainer. De trainers werden hierover geïnformeerd. Wij van onze kant zullen dan zorgen voor gereserveerde plaatsen zodat iedereen in ploegverband nog eens lekker kan genieten alvorens aan een welverdiende vakantie te beginnen.

 

We starten om 17u met de leeftijdscategorieën U5 tem. U12, om 19u gaan we verder U13 tem. U21.

 

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen, het zou ons in elk geval veel plezier doen. Wij kijken er alvast naar uit!

Namens FC Torpedo Hasselt

maandag, 15 mei 2017 19:14

Aanwinsten 2017-2018

FC Torpedo Hasselt heeft zich voor volgend seizoen versterkt met volgende spelers: Ashot Sarkisjan (Nieuwerkerken VV), Benneth Vaelen (Grimbie 69), Daan Vandebosch (KVK Wellen), Michiel Pauwels (Sp. Hasselt), Jan Keijers (STVV) en Daan Neven (RC Hades).

Wij wensen deze spelers veel succes bij onze club!

maandag, 15 mei 2017 20:10

U17 provinciaal kampioen

Wat een fantastisch seizoen voor onze U17.

Onze gewestelijke U17 werden kampioen nadat ze al hun wedstrijden van dit seizoen gewonnen hebben. Vorige week wonnen de provinciale U17 de beker van de stad Hasselt.

Zaterdag werden de U17A provinciaal kampioen door in de finale Zepperen-Brustem te verslaan met 1-5!

Proficiat mannen wij zijn als club zeer trots op jullie allen!

woensdag, 26 april 2017 17:44

Loting eindronde

Heenwedstrijd op zondag 30 April 2017 om 15:00u

wedstrijd 1: Eendracht MM - Flandria Paal 4-0
wedstrijd 2: Torpedo Hasselt - GS Beek 1-1
wedstrijd 3: Thor Hasselt - FC Koersel 1-6
wedstrijd 4: FC Halen - WS Schoonbeek-Beverst 0-2

terugwedstrijd op woensdag 3 Mei 2017 om 20:00u
wedstrijd 1: Flandria Paal - Eendracht MM
wedstrijd 2: GS Beek - Torpedo Hasselt
wedstrijd 3: Koersel FC - Thor Hasselt
wedstrijd 4: WS Schoonbeek-Beverst - FC Halen

Zondag 7 mei 2017 om 15:00u
wedstrijd 5: Winnaar 1 - Winnaar 2
wedstrijd 6: Winnaar 3 - Winnaar 4

Best Torpedo-sympathisanten,

 

Met fierheid kunnen we bevestigen dat onze club haar provinciale audit Double Pass mbt. onze jeugdwerking, andermaal met succes heeft afgerond. Gisteren hebben we immers van Voetbal Vlaanderen de bevestiging gekregen dat we opnieuw de begeerde 2 sterren hebben behaald, waardoor provinciaal jeugdvoetbal ook de komende 3 seizoen binnen onze club kan worden gegarandeerd. Dit alles is het succes van de vele en intense inzet van al onze medewerkers – niet alleen de trainers maar ook de talrijke vrijwilligers verbonden aan onze club – en het vertrouwen in onze club van spelers en ouders. We willen dan ook iedereen van harte bedanken voor hun bijdrage.

 

We hebben dan ook het volste vertrouwen in ons jeugdproject,

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt.

woensdag, 01 maart 2017 22:10

Paaskamp 2017

Beste voetballer,

Na ons zeer geslaagd paaskamp van vorig jaar organiseren ook dit jaar alweer eenzelfde kamp. Dit jaar van 10 tot en met 14 april op onze velden te Martinus.

De bedoeling van dit kamp is dat we de spelers op een leuke en ontspannen sfeer laten kennismaken met alle facetten van het voetbal zoals passing, techniek, afwerkvormen, coördinatie - en spelvormen. De spelers kunnen elke dag rekenen op een warme maaltijd, fruit en drank, dus eigenlijk moeten zij alleen hun goed humeur, hun voetbalkleren en een bal meebrengen en wij zorgen voor de rest.

Gelieve ook dagelijks extra kledij mee te geven indien nodig bij slecht weer.

De trainingen zullen starten om 10 uur en eindigen om 16 uur, opvang is voorzien vanaf 8u30 tot 17 uur.

Spelers vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar mogen deelnemen aan deze kampen, spelers die niet aangesloten zijn op onze club zijn uiteraard ook welkom.

Inschrijven vanaf vandaag. SCHRIJF HIER IN.

De prijs voor dit kamp bedraagt 125 euro voor de hele week en dit bedrag mag overgeschreven worden op rekeningnummer be 06 7430 3101 1722 met als BIC code KREDBEBB.

Gelieve naam, periode en ploeg of eventueel leeftijd te vermelden bij inschrijving, spelers van andere clubs gelieve ook een gsm nummer te vermelden. Opgelet uw inschrijving is pas definitief indien de storting gebeurd is.

Sportieve groeten Decoutere Eric jeugdcoördinator onderbouw
SCHRIJF HIER IN

De inschrijvingen voor het Paaskamp lopen ook deze keer vlot binnen (snel inschrijven is dus de boodschap aangezien het aantal plaatsen beperkt is!) en we hebben gemerkt dat heel wat voetballertjes ons vragen welk ‘stadium’ we dit jaar bezoeken (was de afgelopen jaren een traditie). Welnu, voor deze editie hebben we beslist een andere weg in te slaan en de traditionele ‘uitstap’ te vervangen door een dag fun & plezier op de site te Martinus. Hiervoor laten we niet minder dan 5 voetbal gerelateerde attracties aanrukken vanuit Nederland: een Pannakooi van 10 meter bij 10, een Snelheidsdoel, een reuze Voetbal Schietschijf, een 17 meter lange Survivalbaan, een Bumber Voetbalveld van niet minder dan 23 meter bij 10. In kleinere groepjes zullen we doorschuiven over de verschillende attracties zodat iedereen – groot en klein – de kans heeft zich uit te leven. We zijn ervan overtuigd dat dit voor alle deelnemers een zeer leuke dag wordt. Begin al maar te dromen en surf gerust eens naar www.attractieverhuurtim.tom.nl om de sfeer te snuiven.

Naar traditie zullen we het Paaskamp ook dit jaar afsluiten met een spetterende spaghetti-avond. De inschrijvingen hiervoor zullen ten gepaste tijde worden geopend, meer informatie hierover volgt later.

We kijken er alvast naar uit jullie massaal te verwelkomen, we zijn ervan overtuigd dat het ook dit jaar opnieuw een geweldig evenement wordt.

Namens het bestuur en de technische staf FC Torpedo Hasselt.  

Pagina 1 van 5