maandag, 10 oktober 2016 19:31

Mosseldagen 2016

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste Torpedo-sympathisanten, beste allemaal,

Op zaterdag 5 November en zondag 6 November organiseren we onze Mosseldagen. Plaats van gebeuren: Hogeschool PXL Hasselt, Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt. Naar jaarlijkse gewoonte kan u kiezen tussen verschillende formules: de Klassieke of de Gold-formule – mosselen, stoofvlees, vidé of gewoonweg hamburgertjes met frietjes…

We starten op zaterdagavond met 2 shiften (17u en 19u), zondag kan u bij ons zowel op de middag (opnieuw 2 shiften – 12u en 13u) als ‘s avonds terecht (18u). Praktisch hebben alle jeugdspelers 3 inschrijvingskaarten meegekregen op training (met daarop alle praktische informatie). Ingevulde inschrijvingskaarten kan steeds u deponeren in onze “Mosselbox” te Martinus. Inschrijven kan ook via een eenvoudig mailtje aan Lizy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0486/16.78.93 – enkel voor de formule Klassiek) of aan Jeroen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0471/482 948 – enkel voor de Gold formule).

Uiterste datum om in te inschrijven is 2 November. Afrekenen gebeurt op het mosselfeest zelf. Noteer dat op zondagavond ook iedereen van harte welkom is op onze “Mossel-after-party”, dewelke zal doorgaan in onze VIP-ruimte (1e verdiep). Niks leuker dan na een heerlijke maaltijd nog ff gezellig bijpraten of gewoon de beentje strekken op een leuke dansplaat. Onze Mosseldagen zijn hét event van het jaar voor onze Club! Een succesvolle editie laat ons toe net dat ietsje meer te investeren. Jullie massale steun in deze is voor ons als Club dan ook uitermate belangrijk. Mobiliseer dus alle opa’s en oma’s, nonkels en tantes, vrienden, buren, … noem maar op.

Wij kijken er alvast zeer hard naar uit, en hopen iedereen te mogen verwelkomen. Namens het bestuur FC Torpedo Hasselt PS: mensen die ook graag een handje willen meehelpen, zijn uiteraard van harte welkom en kunnen contact nemen met Lizy of Jeroen.

Gelezen: 6846 keer Laatst aangepast op dinsdag, 18 oktober 2016 19:43