donderdag, 16 januari 2020 08:44

Krokuskamp 2020

Geschreven door

Tijdens de krokusvakantie organiseert FC Torpedo Hasselt ook weer een voetbaltkamp, op onze site aan de Generaal Lemanstraat te Hasselt (Martinus). Het opzet van onze kampen is om jonge voetballertjes (zowel leden als niet-leden) op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met alle facetten van het voetbal: passing, techniek, afwerking, coördinatie… 

Inschrijven

 

 

De deelnemers krijgen elke dag een warme maaltijd (met dessert), fruit en drank. Enkel je goed humeur meebrengen is dus de boodschap, onze jeugdtrainers zorgen voor de rest. Gelieve wel telkens voor een extra kleding-pakketje te zorgen, zeker in geval van slecht weer. 

Voetballertjes die niet aangesloten zijn bij een club, zijn – zoals eerder gesteld - uiteraard ook van harte welkom.

Wanneer?

Het kamp start op maandag 24 februari en eindigt op vrijdag 28 februari. De trainingen starten telkens om 10 uur en eindigen om 16 uur. Dagelijks wordt er een opvang voorzien vanaf 8u30 tot 17 uur. Vanaf 5 jaar tot en met 14 jaar kan worden deelgenomen.

Inschrijven?

Inschrijven kan tot maandag 17 februari. De prijs voor het kamp bedraagt €125 voor de volledige week. Inschrijven kan ook per dag aan €30/dag, maar enkel mits een minimum deelname van 3 dagen.

We vragen vooraf de kost van deelname over te schrijven op rekeningnummer BE06 7430 3101 1722 (BIC code = KREDBEBB). Gelieve naam en leeftijd te vermelden bij elke inschrijving (en voor-niet leden van de club ook een gsm-nr.). Inschrijven kan via dit formuliertjeJe inschrijving is pasdefinitief wanneer de storting effectief is ontvangen.

 

We kijken er naar uit jullie massaal te mogen verwelkomen 

Gelezen: 939 keer
Meer in deze categorie: « Zomerkampen 2019 2019-2020 »